OPINIE NASZYCH KLIENTOW - Serwis Komputerowy i Naprawa Laptopów Warszawa

Opinie klientów

Cezary Kostarykański 08.06.2019
Jestem zachwycony tą firmą. Moim dzieciakom zepsuł się laptop. Stary szmelc z 2010 roku. Od wielu lat nie działał w nim wiatrak, był cały zakurzony, nie działała bateria. Aż cud, że przez tyle lat działał w takim stanie. Oczywiście jak to zwykle bywa dane nie były zgrane. Nie jestem z Warszawy, awaria nastąpiła podczas naszego wyjazdu. Byłem pewny, że jako, że stolica to ceny będą z kosmosu, a obsługa hurtowa. W sieci pełno było reklam firm zajmujących się naprawą. Wysłałem chyba do 10 opis sytuacji. Po odpowiedziach wybrałem tą którą tak wysoko oceniam. Od razu było widać szacunek do klienta. Poza tym spodobało mi się, że odpowiadają na opinie nawet osób które chwalą. Zazwyczaj jest tak, że nie odpisuje się na pochlebne zdania bo przecież i tak są pozytywne. Za to pierwszy plus. Bardzo profesjonalna firma. Obsługa na wysokim poziomie. Nie są to jacyś ludzie z przypadku gdzie się wchodzi jak intruz i np. słyszy się komentarze o złym laptopie (starym, porysowanym). Wszystko odbywa się z pełnym szacunkiem do klienta. Kilka razy zdarzało mi się naprawiać komputer i trafiałem na firmy gdzie robiono to niemal z łaską, pomrukiwano coś pod nosem i wywracano oczami jak się czegoś nie wiedziało. Tutaj na odwrót. Klient o wszystkim jest informowany, wszystko jest tłumaczone i nie ma zbywania bo kolejka. Nie jest to robione w pośpiechu. Mam zaufanie do tej firmy i odpukać jeśli coś będzie mi się działo z komputerem to będę go woził do Warszawy znad morza (bywam w Warszawie i wolę wieźć niż zdawać się na pospolitość). W czasie naprawy od razu najpierw wyceniono mi mniej więcej cenę, potem potwierdzono sms-em i przypomniano o formie zapłaty. Wszystko jest skatalogowane, są blankiety. Ja wolę odrobinę biurokracji niż szukanie na półkach nieponumerowanych zleceń. Na każde pytanie mailem szybko nadchodzi odpowiedź i to odpowiedź wyczerpująca. Podoba mi się też że na końcu nie dzwonią tylko wysyłają sms-a co dla mnie który nie odbiera obcych połączeń było udogodnieniem. Wszyscy sympatyczni, profesjonalni i życzliwi. Polecam bez wahania. Oby wszystkie firmy były tak prowadzone jak ta z taką dbałością o klienta. Ja tej firmie ufam i na pewno będę o niej mówił w superlatywach znajomym którzy będą mieli problem z laptopami. Pozdrawiam ze Słupska.
Paweł Thx 12.04.2019
Tak powinien działać porządny serwis laptopów. Dostarczenie, wycena, naprawa, odesłanie. Wszystko w jeden tydzień z gwarancją i niską ceną. Dla mnie rewelacja! Padł mi firmowy łapek Asusa. Dziwna sprawa bo po prostu się wyłączył i jak się okazało zupełnie nie działało ładowanie i padła bateria czego nie zauważyłem. Niestety zostałem odcięty od firmowych danych a przekładanie dysku nie miało sensu bo inny laptop zepsuł by sterowniki. Na szczęście seria ten uporał się z awaria w ciągu 24 godzin od chwili oddania laptopa do naprawy. Fakt, zapłaciłem bonusowo ale mogłem pracować. Ja polecam!
Tomasz Kulig 04.03.2019
Pomogli i to skutecznie! Po 3 dniach odebrałem naprawionego laptopa HP a przy okazji zamówiłem sobie nową baterie. Za usługę zapłaciłem niecałe 400 zł razem z baterią, oczywiście zamiennikiem! Oczywiście fakturka i gwarancja na naprawę. Mogli by tylko być trochę bliżej ale i tak warto przyjechać!
Piotr Jackowski 28.02.2019
Potrafią naprawić każdy sprzęt komputerowy i chyba nie tylko. Do tego mają uczciwe ceny.
Kinga Wójcik 07.02.2019
Właściwi ludzie na właściwym miejscu. W innym serwisie laptopów usłyszałam, że naprawa jest nieopłacalna a w następnym, że jest niemożliwa. Sprzęt był bardzo drogi lecz marki reklamować nie będę. W tym serwisie już przez telefon mi parę rzeczy mi wyjaśnili ale do dokładnej wyceny musieli mieć laptopa na miejscu. Nie wysyłałam go bo się bałam więc podjechałam. Budynek trochę mnie rozczarował ale w biurze było już tylko lepiej. Obsługujący mnie młody Pan przyjął sprzęt do naprawy i wyraźnie bardzo delikatnie z nim się obchodził. Do tego górna część laptopa została od razu oklejona ochronna folią. Robi to bardzo dobre wrażenie. Po tygodniu sprzęt był gotowy do odbioru, odebrałam go dalej w zabezpieczającej foli. Oczywiście laptop został wzorcowo naprawiony, nie nosi najmniejszych śladów ingerencji. Dla mnie to już jedyny dobry serwis laptopów.
Stas Galich 17.01.2019
Jeden z najlepszych serwisów laptopów w warszawie. Ceny mają dość niskie, czas realizacji szybki.
Jarosław Król 15.01.2019
Jeśli nie najlepszy to na pewno jeden z najlepszych serwisów laptopów w warszawie. Ceny mają dość niskie, czas realizacji szybki, biuro mogło by być ładniejsze ale to już bez znaczenia.
Tadeusz Kaczmarski 20.12.2018
Jestem zadowolony, bo nie znam się na komputerze a naprawiono go mi sprawnie, tanio i na pewno mnie nie oszukano za co dziękuje. Wnuczek mi sprawdził i potwierdził. Wszystko bardzo dobrze.
Tadeusz Kaczmarski 12.12.2018
Jestem zadowolony, bo nie znam się na komputerze a naprawiono go mi sprawnie, tanio i na pewno mnie nie oszukano za co dziękuje. Wnuczek mi sprawdził i potwierdził. Wszystko bardzo dobrze.
Monika Rowecka 05.12.2018
Bardzo dobry serwis. Korzystałem już dwa razy i jeśli będę musiał skorzystać to na pewno z tego miejsca. Fachowa diagnoza i jeszcze lepsza naprawa.
Jan Trebacki 25.11.2018
Ja jedynie moge potwierdzić wysoki poziom serwisu i kultury. Jako starsza osoba powierzająca swój sprzet na którym się nie znam, ani przez chwilę nie poczułem sie niezręcznie. Przy recepcji serwisu, młody Pan mi wszystko vierpliwie wytłumaczył. Sprzęt zostawiłem, nastepnego dnia miałem wycene a po dwoch dbiach go odebrałem. Sprzet działa tak jak powinien.
Hdd Pilot 02.11.2018
Laptopy pracowników używane jak firmowe samochody czyszczę i naprawiam tylko w tym serwisie, bo z RatujLaptopa.pl nie muszę się o nic martwić ani nic tłumaczyć. Odebrane, naprawione i odesłane bardzo szybko.
Wesoły Rumburak 29.10.2018
Jeśli do tego serwisu jadę z Mokotowa to już chyba o czymś świadczy. Jak bym taki serwis miał w Krakowie to również bym przyjechał!
Monika Rutkowska 20.10.2018
Dla mnie to już stały serwis. Trzeci raz naprawa w dwa dni i wygodna usługa kurierska.
Mariusz Kaba 17.10.2018
Laptopa po upadku przywiozłem jak grzechotkę. Pękła nawet obudowa i przekosiły się zawiasy ale na szczęście matryca była cala. Część drobnych plastików zbierałem z ulicy. Laptop prawie nowy a o gwarancji mogłem zapomnieć. W jednym z serwisów naprawę wyceniono powyżej kosztów nowego :). Dopiero tutaj podjęto się naprawy ale po wycenie która trawa 4 dni. Gotowego laptopa ostrzyłem po tygodniu od akceptacji wyceny i faktycznie wyglądał i działał jak nowy. Trochę mnie to kosztowało ale i tak około 1/4 wartości nowego sprzętu. Na naprawę i wymienione części dostałem fakturę i gwarancje. O możliwości odbioru zostałem poinformowany smsem
Ola K 27.09.2018
Bardzo solidny serwis - pełne profesjonalne podejście do Klienta. Pracownicy bardzo kompetentni, widać, że znają się na wykonywanej pracy. Duzy plus za czas naprawy
Oleksy Kacprowicz 13.09.2018
Po prostu dobry i uczciwy serwis a takich nie jest dużo. Widać że Panowie znają się na rzeczy i wiedzą co robią. Choć lepiej nie korzystać z tego rodzaju usług to mogę ze spokojem sumienia polecić.
Kamil Kawa 23.08.2018
Najlepszy serwis komputerowy w okolicy. Fachowa obsługa a przedewszystkim serwisanci z wieloletnim doswiadczeniem znajacy sie na swoim fachu. Najlepsze miejsce na naprawę Twojego laptopa. Polecam.
Oleksy Kasprowicz 16.08.2018
Po prostu dobry i uczciwy serwis a takich nie jest dużo. Widać że Panowie znają się na rzeczy i wiedzą co robią. Choć lepiej nie korzystać z tego rodzaju usług to mogę ze spokojem sumienia polecić.
Zbigniew Drych 02.08.2018
Niestety popełniłem spory błąd bo odpaliłem mocno zalany komputer. Oczywiście zrobiłem to po osuszeniu ale jak się później okazało to za wiele nie dało. Całość załatwiłem bez wizyty na miejscu w serwisie za pomocą kuriera i trwało to dokładnie 8 dni w tym 4 na przesyłkę w tą i z powrotem. Przed samą naprawą serwis wycenił mi jej koszt oraz przesłał zdjęcia mokrego wnętrza.. Po zaakceptowaniu kosztów czekałem już tylko na paczkę, która była naprawdę dobrze i bezpiecznie zapakowana. Duży plus za organizację.
AnotherJack 18.07.2018
Przyszedłem z laptopem w ciemno - sugerując się jedynie opiniami innych w Internecie. Nie zawiodłem się! Sprzęt działa, a to co było zepsute zostało naprawione i mam nadzieję, że tak już zostanie. Jedynie trochę długi czas oczekiwania i konieczność częstego dzwonienia w moim przypadku. Tak czy inaczej polecam! Na pewno w razie problemów (oby ich nie było) będę wracał.
Jarosław Michalak 12.07.2018
Serwis dokonał niemożliwego. Nie napisze co odwaliłem ze swoim laptopem... Jesteście wielcy, dzięki że uratowaliście mój sprzęt. Zdecydowanie polecam.
Hania W. 12.06.2018
Bardzo wygodna opcja wysyłki laptopa do serwisu, odesłanie równeiż bez żadnego problemu. Uratwano mój zalany laptop, który według mnie nie nadawał się do niczego, jestem bardzo zadowolona
cfdf 05.06.2018
swietne miejsce, uratowali mi życie kiedy padł mi mój laptop bez problemu odzyskali dane z dysków oraz postawili system w ekspresowym tempie, gdyby nie oni mógłbym nie byc dziś pracownikiem firmy, ponieważ pomogli mi w przeddzien waznego spotkania, polecam ich wszytskim, takiej obsługi nie spotkałem nigdzie indziej
Kasia Trzaska 15.03.2018
Dorzucę swoją dobrą opinię, bo już trzeci raz w tym serwisie uratowali mnie przed wydatkiem na nowego laptopa. Kiedyś będę to musiała zrobić, ale na szczęście jeszcze nie dziś
Janusz Bestard 07.01.2018
Jestem bardzo zadowolony z usług serwisu. Oddałem komputer do naprawy , bardzo szybko postawili diagnozę , do naprawy okazało się gniazdo ładowania . Naprawę wykonali bardzo szybko , wcześniej uprzedzili o kosztach naprawy . Profesjonalizm i fachowe podejście do klienta ! Polecam!
Artur M. 05.08.2017
Laptop szybko został zdiagnozowany i naprawiony, polecam. Dodatkowo gdy byłem z laptopem to zapytałem czy mogą również sprawdzić czy moja karta graficzna którą przyniosłem działa. Bez problemu pan wziął na zaplecze, podłączyli, sprawdzili co i jak ale niestety okazało się że nie działa, za tą przysługę zażyczyli sobie 0zł :) POLECAM
Jarek 17.05.2017
Serwisowałem u nich Maca - szybko i skutecznie. Naprawa matrycy w jeden dzień. Polecam.
Gruber 09.05.2017
Sprawnie i szybko. Tablet do odbioru nawet przed ustalonym terminem. Pełna profeska, dzięki.
Jork 04.04.2017
Naprawa OK, mały minus za długie czekanie na sprowadzenie matrycy. Podobno niestandardowa i trudno dostać. Jedyny serwis który się podjął w cenie która nie zabija. Jak będę potrzebował to wrócę.
Janusz 27.03.2017
Profesjonaliści - po wizytach w innych serwisach, gdzie nikt nie chciał się podjąć naprawy zalanego Mac’a, na Górczewskiej się podjęli. Mac działa bez zarzutu. Polecam z czystym sumieniem.
Mandy 02.02.2017
Obsługa na 5. Wystarczy sprawdzić opinie.
Janina 19.11.2016
Miła obsługa odpowiada na wszystkie pytania. Od razu zajrzeli do przybiesionego komputera, powiedzieli co się stało i ile to będzie kosztowalo. Części trzeba było sporwdzać, ale nie trawało to więcej niż dwa dni. Dodatkowo wyczyścili laptopa z kurzu - widziałam zdjecia. Mogę polecić innym.
Gramofon 01.09.2016
Szybka naprawa dobry pomysł z kurierem. Laptop bezpiecznie wrócił naprawiony. Wszystko OK!
Herr Bauer 17.07.2016
Tani serwis naprawiający MacBooki i inne gadżety Apple. Wycena na miejscu. Brak ukrytych kosztów. Szybka realizacja.
Jerzy Adamski 14.07.2016
Współpracujemy z firmą PC-Data od kilku miesięcy. W tym czasie naprawiliśmy u nich dwa laptopy i rozbity tablet. Atutem firmy jest szybka realizacja i dokładność naprawy. Odebrany z serwisu sprzęt działa bez zarzutu. Polecamy serwis PC-Data jako sprawdzonego i rzetelnego partnera w biznesie.
Dragon Ball 13.04.2016
pogotowie komputerowe na 100%!!!! przyjechali, rozgrzebali, wymienili trzy kabelki i działa! Projekt na rano ocalony :-))))))))
Ewelina D. 07.01.2016
Polecam. Naprawa w podanej wcześniej cenie bez bajerowania ze coś trzeba było dokupić w trakcie lub zrobić wiecej.
Jan Skrzydlewski 30.12.2015
Bardzo dobry serwis z dobrymi fachowcami i szybką reakcją. Bez zbędnych formalności.
Drang 13.12.2015
Zbita matryca w tablecie (uderzony przypadkowo). Czas naprawy w pc data – 1 dzień. Dzięki.
Jurek 22.11.2015
Kot wywalił herbatę na włączonego laptopa, oczywiście błysk, smród i po lapku. Woziłem do kilku serwisów, powiedzieli że lepiej kupić nowy... W Pc data naprawili – wymienili spaloną płytę główną i pozdzespoły, wyczyścili klawiaturę. Lapek działa chociaż inny serwis już dawno spisał go na straty. Jeżeli komuś zależy na naprawie, a nie na wymianie na nowy to polecam PC data. Przyjmują zlecenia, których inne serwisy nie chcą brać bo nie chce im się robić. Ceny  jak na wawę OK.
Radek 16.10.2015
Miałem problem ze shackowanym routerem, po telefonie przyjechali szybko i załatwili sprawę od ręki. Dodatkowo dostałem kilka wskazówek jak zabezpieczyć sieć lokalną.
Sheeny 11.10.2015
Kompetentnie, szybko i bez problemów. Polecam wizyty domowe, serwisant przyjeżdża i stawia kompa na nogi w kilka chwil. U mnie był drobiazg - problem z kablem, skończyli po 30 minutach. Cena akceptowalna.
Ruby 12.09.2015
Naprawa zepsutego zasilacza. Zalety: cena, szybkość, jakość. Wady: na razie brak, działa bez problemów.
J~J 03.09.2015
Dzięki!!! Szybko i skutecznie, lap wrócił do mnie w dwa dni. 100% polecam!!!!
Yenne 07.08.2015
Miałam problemy z wirusami, komputer sam się wyłączał. Chciałam usunąć wirusa ale bez kasowania plików. Oddałam do ratuj laptopa, wyczyścili komputer. Dostalam też program antywirusowy i nowe wersje wszystkich programów.
Geek 02.08.2015
Brawo za pomysl z kurierem! Zamowilem odebrali wycenili i w kilka dni lap z porotem na biurku. I nie trzeba nawet wychodzic z domu
Marcin 11.07.2015
Korzystałem z serwisu po zalaniu laptopa – dzieciak wylał colę na klawiaturę. Wymienili płytę główną i taśmy, na szczęście reszta bez problemów. Laptop działa bez zarzutu już ponad 2 miesiące. Polecam.
Wyceń naprawę online Oddaj urządzenie do naprawy
Wyceń naprawę online Oddaj urządzenie do naprawy

ADRES SERWISU:

ul. Górczewska 62/64
01-401 Warszawa
biuro@ratujlaptopa.pl

BIURO:

pon.-pt. 9 - 18
sob. 10 - 17

Wizytówka Moja Firma

POMOC 24/7

Masz laptopa innej marki, mało popularnej w Polsce?
Nie możesz znaleźć serwisu, który przyjmie go do naprawy?
Nie musisz dłużej szukać! My go naprawimy!

Skontaktuj się z nami
22 666 61 60
24H