Chcesz wyrazić opinię o pracy serwisu?

Chciałbyś nam zlecić inne usługi?


Celem serwisu RatujLaptopa.pl jest świadczenie usług na jak najwyższym poziomie, w sposób który zapewni klientom pełną satysfakcję. Staramy się ciągle rozwijać i zmieniać na lepsze, rozbudowując naszą ofertę.

Prosimy o wypełnienie ankiety oceniającej satysfakcję klienta. Pomoże nam ona zanalizować poziom usług świadczonych przez serwis komputerowy RatujLaptopa.pl oraz wyeliminować uchybienia, które się pojawią.

Dziękujemy za przekazane opinie!

Link do ankiety

 


Opinie o nas naszych klientów:



Korzystałem z serwisu po zalaniu laptopa – dzieciak wylał colę na klawiaturę. Wymienili płytę główną i taśmy, na szczęście reszta bez problemów. Laptop działa bez zarzutu już ponad 2 miesiące. Polecam.

Marcin, 11.07.2015


Brawo za pomysl z kurierem! Zamowilem odebrali wycenili i w kilka dni lap z porotem na biurku. I nie trzeba nawet wychodzic z domu

Geek, 02.08.2015


Miałam problemy z wirusami, komputer sam się wyłączał. Chciałam usunąć wirusa ale bez kasowania plików. Oddałam do ratuj laptopa, wyczyścili komputer. Dostalam też program antywirusowy i nowe wersje wszystkich programów.

Yenne, 7.08.2015


Dzięki!!! Szybko i skutecznie, lap wrócił do mnie w dwa dni. 100% polecam!!!!

J~J, 3.09.2015


Naprawa zepsutego zasilacza. Zalety: cena, szybkość, jakość. Wady: na razie brak, działa bez problemów.

Ruby, 12.09.2015


Kompetentnie, szybko i bez problemów. Polecam wizyty domowe, serwisant przyjeżdża i stawia kompa na nogi w kilka chwil. U mnie był drobiazg - problem z kablem, skończyli po 30 minutach. Cena akceptowalna.

Sheeny, 11.10.2015


Miałem problem ze shackowanym routerem, po telefonie przyjechali szybko i załatwili sprawę od ręki. Dodatkowo dostałem kilka wskazówek jak zabezpieczyć sieć lokalną. 

Radek, 16.10.2015


Kot wywalił herbatę na włączonego laptopa, oczywiście błysk, smród i po lapku. Woziłem do kilku serwisów, powiedzieli że lepiej kupić nowy... W Pc data naprawili – wymienili spaloną płytę główną i pozdzespoły, wyczyścili klawiaturę. Lapek działa chociaż inny serwis już dawno spisał go na straty. Jeżeli komuś zależy na naprawie, a nie na wymianie na nowy to polecam PC data. Przyjmują zlecenia, których inne serwisy nie chcą brać bo nie chce im się robić. Ceny  jak na wawę OK.

Jurek, 22.11.2015


Zbita matryca w tablecie (uderzony przypadkowo). Czas naprawy w pc data – 1 dzień. Dzięki.

Drang, 13.12.2015


Bardzo dobry serwis z dobrymi fachowcami i szybką reakcją. Bez zbędnych formalności.

Jan Skrzydlewski, 30.12.2015


Polecam. Naprawa w podanej wcześniej cenie bez bajerowania ze coś trzeba było dokupić w trakcie lub zrobić wiecej.

Ewelina D. 7.01.2016


pogotowie komputerowe na 100%!!!! przyjechali, rozgrzebali, wymienili trzy kabelki i działa! Projekt na rano ocalony :-))))))))

Dragon Ball 13.04.2016


Współpracujemy z firmą PC-Data od kilku miesięcy. W tym czasie naprawiliśmy u nich dwa laptopy i rozbity tablet. Atutem firmy jest szybka realizacja i dokładność naprawy. Odebrany z serwisu sprzęt działa bez zarzutu. Polecamy serwis PC-Data jako sprawdzonego i rzetelnego partnera w biznesie.

Jerzy Adamski 14.07.2016


Tani serwis naprawiający MacBooki i inne gadżety Apple. Wycena na miejscu. Brak ukrytych kosztów. Szybka realizacja.

Herr Bauer 17.07.2016


Szybka naprawa dobry pomysł z kurierem. Laptop bezpiecznie wrócił naprawiony. Wszystko OK!

Gramofon 1.09.2016


Miła obsługa odpowiada na wszystkie pytania. Od razu zajrzeli do przybiesionego komputera, powiedzieli co się stało i ile to będzie kosztowalo. Części trzeba było sporwdzać, ale nie trawało to więcej niż dwa dni. Dodatkowo wyczyścili laptopa z kurzu - widziałam zdjecia. Mogę polecić innym.

Janina 19.11.2016


Obsługa na 5. Wystarczy sprawdzić opinie.

Mandy 2.02.2017


Profesjonaliści - po wizytach w innych serwisach, gdzie nikt nie chciał się podjąć naprawy zalanego Mac’a, na Górczewskiej się podjęli. Mac działa bez zarzutu. Polecam z czystym sumieniem. 

Janusz 27.03.2017


Naprawa OK, mały minus za długie czekanie na sprowadzenie matrycy. Podobno niestandardowa i trudno dostać. Jedyny serwis który się podjął w cenie która nie zabija. Jak będę potrzebował to wrócę.

Jork 4.04.2017


Sprawnie i szybko. Tablet do odbioru nawet przed ustalonym terminem. Pełna profeska, dzięki.

Gruber 9.05.2017


Serwisowałem u nich Maca - szybko i skutecznie. Naprawa matrycy w jeden dzień. Polecam.

Jarek 17.05.2017


Laptop szybko został zdiagnozowany i naprawiony, polecam. Dodatkowo gdy byłem z laptopem to zapytałem czy mogą również sprawdzić czy moja karta graficzna którą przyniosłem działa. Bez problemu pan wziął na zaplecze, podłączyli, sprawdzili co i jak ale niestety okazało się że nie działa, za tą przysługę zażyczyli sobie 0zł :) POLECAM

Artur M. 5.8.2017


Jestem bardzo zadowolony z usług serwisu. Oddałem komputer do naprawy , bardzo szybko postawili diagnozę , do naprawy okazało się gniazdo ładowania . Naprawę wykonali bardzo szybko , wcześniej uprzedzili o kosztach naprawy . Profesjonalizm i fachowe podejście do klienta ! Polecam!

Janusz Bestard 7.1.2018


Dorzucę swoją dobrą opinię, bo już trzeci raz w tym serwisie uratowali mnie przed wydatkiem na nowego laptopa. Kiedyś będę to musiała zrobić, ale na szczęście jeszcze nie dziś

Kasia Trzaska 15.3.2018


swietne miejsce, uratowali mi życie kiedy padł mi mój laptop bez problemu odzyskali dane z dysków oraz postawili system w ekspresowym tempie, gdyby nie oni mógłbym nie byc dziś pracownikiem firmy, ponieważ pomogli mi w przeddzien waznego spotkania, polecam ich wszytskim, takiej obsługi nie spotkałem nigdzie indziej

cfdf  5.26.2018


Bardzo wygodna opcja wysyłki laptopa do serwisu, odesłanie równeiż bez żadnego problemu. Uratwano mój zalany laptop, który według mnie nie nadawał się do niczego, jestem bardzo zadowolona

Helga H.  12.06.2018



KLIKNIJ
ABY SPRAWDZIĆ DOJAZD



Numer telefonu

22 666 61 60 - 24h

Górczewska 62/64
01-401 Warszawa

pon.-pt.  9 - 18
sob.      10 - 14
biuro@ratujlaptopa.pl

ZLEĆ NAPRAWĘ