Opinie klientów

gabi gabi⭐⭐⭐⭐⭐ 03.12.2020
Ratuj Laptopa to takie miejsce, które przywraca wiarę w profesjonalizm, uczciwość, rzetelność i uprzejmość. Polecam z całego serca. Elżbieta Zającówna
Alicja Wysocka⭐⭐⭐⭐⭐ 01.12.2020
Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę. Mój laptop działa. Mogłam również skorzystać z bezpłatnej konsultacji komputerowej. Tak trzymać!!!
Aleksandra Majewska⭐⭐⭐⭐⭐ 01.12.2020
Podziwiam zaangażowanie pracowników w naprawienie mojego laptopa. Chociaż jest dosyć nowy i na początku nie było do niego części, przez całe wakacje pracownicy ich szukali. No i znaleźli i w ekspresowym tempie naprawili laptop. Świetny kontakt z klientem i szybka naprawa! <3 <3 <3
Bartosz Deszczka⭐⭐⭐⭐⭐ 30.11.2020
Profesjonalne podejście do klienta i szybka diagnoza usterki. Bardzo konkretny serwis, w którym pracują ludzie z ogromną wiedzą w dziedzinie komputerów. Polecam każdemu. Nr 1 w Warszawie!
Olcia⭐⭐⭐⭐⭐ 26.11.2020
Laptop naprawiony, działa, wymienili matryce na poczekaniu. Jeśli zależy Ci na czasie i potrzebujesz pilnie laptopa jedź na Górczewską do ratujlaptopa
Felix Sarfo⭐⭐⭐⭐⭐ 23.11.2020
Specialist was very welcoming and my issue was address promptly
Arek Parchan⭐⭐⭐⭐⭐ 23.11.2020
Polecam. Dobry kontakt. Chłopki nie naciągają. Jeśli się coś nie opłaca naprawiać to tak mówią.
Jerzy Lachowski⭐⭐⭐⭐⭐ 22.11.2020
Mój laptop ASUS ROG posiadał poważną usterkę - uszkodzony był któryś z elementów płyty głównej. Serwis "Ratuj Laptopa" był drugim do którego się zgłosiłem. Nie oczekiwałem naprawy ani szybkiej ani taniej, interesował mnie tylko pozytywny efekt. Okazało się, że dobrze trafiłem. Każdy etap naprawy był konsultowany ze mną telefonicznie, zatwierdzalem każde działanie i zmianę ceny naprawy. Dopiero wymiana podstawowego elementu płyty głównej wybudził mojego laptopa. Już od dwóch tygodni pracuje pod różnymi obciążeniami. Firma "Ratuj Laptopa" okazała się solidną i profesjonalną, którą zdecydowanie polecam każdemu użytkownikowi. Jedynym minusem jest płatność tylko gotówką, ale o tym jesteśmy uprzedzani w momencie oddawania sprzętu do naprawy. Poza tym wszystko OK! Jerzy Lachowski
Karol Szlaszyński⭐⭐⭐⭐⭐ 21.11.2020
Profesjonalna i fachowa obsługa, szczera porada jeśli coś ma słono kosztować.
Agnieszka Bejnarowicz⭐⭐⭐⭐⭐ 21.11.2020
Sprawna obsluga, laptop uratowany dziękuję ślicznie
Karol Naperty⭐⭐⭐⭐⭐ 20.11.2020
Świetna obsługa serwisowa: szybko, profesjonalnie i solidnie to co można powiedzieć w skrócie. Od lat współpracuję z tą firmą i nigdy mnie nie zawiodła. Serwis obsługuje zarówno moją firmę jak i korzystam z jej usług prywatnie. Przyjeżdżają na miejsce naprawy lub wykonują swoją usługę zdalnie co jest super rozwiązaniem jak trzeba szybko zareagować na powstały problem. Kolejna zaletą jest profesjonalne doradztwo w zakresie komputerów i sieci. Serwis złożył mi już nie jeden komputer i pomógł w rozwiązaniu niejednego problemu. Poleciłem serwis wielu znajomym i wszyscy są zadowoleni. Szczerze polecam serwis ratujlaptopa.pl
zuzia⭐⭐⭐⭐⭐ 19.11.2020
Laptop uratowany i to w szybkim czasie. Polecam każdemu. Miła obsługa
Klaudia Bajda⭐⭐⭐⭐⭐ 15.11.2020
Bardzo dobre podejście do klienta i do stanu laptopa. Absolutnie profesjonalnie wykonana praca. Jestem mega zadowolona z efektu. Polecam w 100%. Chłopaki się znają na rzeczy i dobrze zaopiekują się pacjentem.
Karina Zych⭐⭐⭐⭐⭐ 09.11.2020
Serwis działa bardzo sprawnie i bardzo szybko. Naprawa laptopa MSI na którego wylała się kawa trwała 3 dni. Laptop i dane uratowane, działa jak nowy. Mogę wrócić do pracy zdalnej. Dziękuje
Kasia ⭐⭐⭐⭐⭐ 08.11.2020
Sprzęt po renowacji działa jak nowy. Fachowa obsługa, terminowe wykonanie. Polecam, opłaca się skorzystać z usług!
Marta Rogowiec⭐⭐⭐⭐⭐ 05.11.2020
Szybko i sprawnie naprawiają sprzęt.
Monika Słowikowska⭐⭐⭐⭐⭐ 04.11.2020
Szybko i profesjonalnie, firma warta polecenia. Wymiana matrycy i czyszczenie laptopa przy 4 sierściuchach domu - laptop dawno nie chodził tak cicho i nie nagrzewa się.
Agnieszka Bednarska⭐⭐⭐⭐⭐ 04.11.2020
Szybka naprawa w dobrej cenie, polecam.
Marcin Wysocki⭐⭐⭐⭐⭐ 02.11.2020
Błyskawiczna naprawa, profesjonalna obsługa, polecam ten punkt serwisowy
Artyna Żak⭐⭐⭐⭐⭐ 29.10.2020
Chłopaki robią świetną robote, wymiana gniazda zasilania i czyszczenie zrobili w 2 godziny, pojechałam załatwić pare spraw i laptop gotowy za pare godzin, w innych serwisach kazali czekać 3-4godz. Jeśli zalezy ci na czasie jedz do nich na Górczewską, bardzo elastyczni, można dogadać się i wszystko załatwič. Bardzo ważna informacja- mają mega duzy parking, podjeżdza się pod same praktycznie dzwi, lokal na parterze.
Agnieszka Bednarczyk⭐⭐⭐⭐⭐ 28.10.2020
Najlepszy serwis ever!!! Na ratujlaptopa zawsze moge liczyc, uratowali mnie juz z niejednej opresji. Zawsze milo i szybko, a co cenię wyjatkowo - indywidualne podejscie do klienta! Oddajac laptopa w rece chlopakow zawsze jestem spokojna, bo wiem ze moj laptopek jest zaopiekowany najlepiej na swiecie! Fachowcy, ba... osmielę się napisac - Cudotworcy!! Polecam zawsze i wszedzie
Barbara Jeleniewska⭐⭐⭐⭐⭐ 23.10.2020
Serwis podchodzi bardzo profesjonalnie do naprawy komputerów. Na punkcie przyjęć grzecznie na wszystkie pytania odpowiedzieli, objaśnili co zamierzają zrobić, jakie rozwiązania problemu są do wyboru. Cena została ustalona i dokładnie taką zapłaciłam. Matryca została wymieniona na nową, czyszczenie komputera wykonali, pracuje teraz aż miło- skończyło się wycie wentylatora w nocy, dodatkowo bezpłatnie uzupełnili klawisz na klawiaturze. Całość zajęła 1 dzień, szczerze polecam, właściwi ludzie na właściwych miejscach. Wyprawa z Mokotowa na ul Górczewska opłacał się i jestem zadowolona. Polecam Was znajomym. ps. Brakuje mi tylko u Was kawy, rozmowy są miłe ale przy kawce jeszcze przyjemniej. Poniżej wklejam moje nieszczęście.
Katrina Gulbinowicz⭐⭐⭐⭐⭐ 20.10.2020
Bardzo dobry serwis! Mój laptop spadł z dużej wysokości, został mocno uszkodzony ekran i była pęknięta obudowa. Zmienili mi matrycę, praca została wykonana bardzo dobrze i szybko - zajęło to tylko jeden dzień roboczy. Dodatkowo skleili mi uszkodzoną obudowę mimo, że nie prosiłam. Bardzo dziękuję za wykonaną pracę.
Daniel Osinski⭐⭐⭐⭐⭐ 19.10.2020
Bardzo dobra obsługa klienta oraz czas naprawy. Nie byłem pewny czy w laptopie uszkodził się ekran czy taśma. Na miejscu w ciągu 10 min sprawdzili mi w czym tkwi problem. Na szczęscie dla mnie okazała się wadliwa ,,taśma matrycy,, Laptopa odebrałem nastepnego dnia naprawionego. Jeszcze raz dzięki za szybką naprawę Pozdrawiam!
Rafał Boruta⭐⭐⭐⭐⭐ 16.10.2020
Zawiozłem laptop po zalaniu wodą (na szczęście). Ze względu na to, iż był moim jedynym narzędziem pracy, a zależało mi na czasie, postawiłem na doświadczenie serwisu. W pełni sprawny laptop - po czyszczeniu (wraz z ekspertyzą i zdjęciami wnętrza) odebrałem po tygodniu. Polecam serwis ze względu na wiedzę, profesjonalizm, elastyczne podejście do klienta oraz wyrozumiałość w sytuacji, kiedy klient wie wszystko ;). Jednym słowem Polecam.
Edyta L⭐⭐⭐⭐⭐ 14.10.2020
Super mili ludzie kompetentni, co prawda nie naprawili mojego lapka z powodu braku dostepnych schematow, ale zrobili co tylko mogli żeby go postawić na nogi. Wiecej sie nie dało.
Grazia Staros⭐⭐⭐⭐⭐ 10.10.2020
Mega szybko i profesjonalnie
Marta Wyszyńska⭐⭐⭐⭐⭐ 09.10.2020
Szczerze polecam. RL to profesjonalny serwiś komputerowy. Mój "pechowy" ultrabook był już kilka razy serwisowany w RL i za każdym razem jestem zadowolona z jakośći wykonanej usługi oraz bardzo miłej i pozytywnej obługi. Ostatnio pękły mi zawiasy. Niestety jest to model, do którego trudno jest znaleźć części. Jest to mój komputer do pracy, więc potrzebowałam go dość szybko naprawić. Na szczeście RL jak zwykle nie zawiódł i wykonał naprawę błyskawicznie :). Dodatkowo wspomne tylko, że w ostatnim czasie miałam również problemy z płytką dotykową, a po ostatnim serwisowaniu działa bez zarzutu :). Zauważyłam też, że komputer jest sztywniejszy i lepiej mi się na nim pracuje. Dodam jeszcze tylko, że komputer odebrałam oczyszczony (w rozumieniu umyty płynem do czyszczenia komputerów), co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło :). Na pewno będę wracać :))))) PS. Bardzo mi się podobna opcja z konwersacją via messenger. W razie sytuacji awaryjnej można bardzo szybko uzyskać pomoc :).
Adam Nowakowski⭐⭐⭐⭐⭐ 07.10.2020
Rzeczowa rozmowa. Super podejście do klienta-laika. Polecam.
Aga Ryszkowska⭐⭐⭐⭐⭐ 05.10.2020
Serdecznie polecam ten serwis. Korzystałam z ich usług wymieniając matrycę w swoim Lenovo. Szybka, fachowa i stosunkowo tania obsługa.
Katarzyna Burzyńska⭐⭐⭐⭐⭐ 02.10.2020
Pierwsza wizyta z laptopem w tym serwisie i mogę potwierdzić b.dobre opinie o fachowości i podejściu do klienta. Jak tylko będę miała w przyszłości jakiekolwiek problemy ze sprzętem, to na pewno tu wrócę. Polecam.
Milena Mila⭐⭐⭐⭐⭐ 29.09.2020
Po zalaniu laptopa nie wiedziałam co robić.. Już myślałam że cały laptop szlak trafił, ale okazało się że da się jeszcze coś zdziałać. Choć nie obiecywano mi że laptop da się naprawić. Za co duży plus. Teraz już trzymam szklankę z wodą z dala od laptopa ;)
Michał K⭐⭐⭐⭐⭐ 28.09.2020
Polecam gorąco! Zgłosiłem się dzisiaj do Panów z uszkodzoną matrycą informując, że laptop będzie mi pilnie potrzebny. Sytuacja totalnie awaryjna. Nie dość, że Panowie podjęli się naprawy, gdzie dzwoniąc do innych serwisów dowiadywałem się, że czas oczekiwania na same części to ok.2 dni to laptop był gotowy w niecałe 2 godziny! Nie życzę nikomu uszkodzenia sprzętu ale jeżeli się to już wydarzy to na pewno polecam ten adres. Full profesjonalizm i superszybki czas naprawy.
Joanna Godecka⭐⭐⭐⭐⭐ 27.09.2020
Mój Asus był już spisany na straty. Byłam załamana bo miałam tam bardzo ważne dane. Jak się jednak okazało usterka nie była poważna i udało się ją usunąć i uratować dane. Jeszcze raz dziękuję za fachową pomoc.
Wiktoria Sikorska⭐⭐⭐⭐⭐ 25.09.2020
Wielokrotnie korzystalam z uslug tej firmy . Zawsze szybko i sprawnie ratowali moj komputer z niejednych opresji. Poradzili sobie nawet z zalaniem. Nie znam lepszych fachowców w tym miescie. Szczerze polecam!
Marek Lulek⭐⭐⭐⭐⭐ 23.09.2020
Po sprawnej naprawie mojego laptopa MSI GE70 przez Ratujlaptopa.pl pogłębiłem kryzys z płytą główną. Sytuacja była mocno skomplikowana, ale Serwis stanął na wysokości zadania zarówno technicznie, jak i operacyjnie a co więcej biznesowo (chodzi o kwestię bardzo pozytywnego rozliczenia drugiej awarii, pomimo że była moją winą) . Nie chcę zanudzać opisem zdarzenia, ale jestem bardzo zadowolony z przebiegu i szczególnie z finału naprawy. Polecam firmę gorąco. Można zaufać.
michal p⭐⭐⭐⭐⭐ 22.09.2020
Zleciłem czyszczenie swojego Lenovo. Za niewielką cenę technik odkurzył układ chłodzenia, nałożył nową termopastę itp. W praktyce zostało wyeliminowane nadmierne grzanie i głośna praca wentylatora.
Darek Krymarys⭐⭐⭐⭐⭐ 19.09.2020
Po dwóch godzinach w serwisie laptop znowu śmiga. Gruntowne czyszczenie + deinstalacja śmieci. Polecam!
Igor Grabowski⭐⭐⭐⭐⭐ 15.09.2020
Polecam gorąco! Bardzo dziękuję za rozwiązanie problemu z komputerem - szybko i dokładnie. Fantastyczna obsługa :)
Wojciech Jaworski⭐⭐⭐⭐⭐ 14.09.2020
Szybko, profesjonalnie. Wszystko co powinienem wiedzieć to wytłumaczone, zero jakis dziwnie ukrytych kosztów. Mój Dell w końcu chodzi jak marzenie
Paweł Drzewiecki⭐⭐⭐⭐⭐ 11.09.2020
Profesjonalna obsługa, kompleksowa naprawa i czyszczenie laptopa. Duży plus za czas wykonania usługi.
Przemysław Janik⭐⭐⭐ 08.09.2020
Polecam. Naprawa laptopa w jeden dzien.
Dominik Sito⭐⭐⭐⭐⭐ 07.09.2020
Obsługa była perfekcyjna. Mój laptop miał niecodzienną usterkę, która pojawiała się w losowych momentach. Wszystkie inne serwisy stwierdziły, że jeżeli nie widać co jest zepsute to nie mają czasu się bawić. Tutaj było inaczej, a sama usterka została namierzona i naprawiona błyskawicznie. Ocena maksymalna!
Hania⭐⭐⭐⭐⭐ 04.09.2020
Fachowo , szybko , kompetentni ludzie bardzo pomocni . Polecam
M. Szczepański⭐⭐⭐⭐⭐ 03.09.2020
Polecam. Pełen profesjonalizm za bardzo rozsądne pieniądze.
Elżbieta Krupińska⭐⭐⭐⭐⭐ 02.09.2020
To moja pierwsza wizyta w tym serwisie. Jestem zadowolona z szybko wykonanej usługi.
Z G⭐⭐⭐⭐⭐ 01.09.2020
Bardzo dziękuje za przywrócenie mojego laptopa Lenovo Yoga 3 PRO 1370 do życia. Podejście serwisu, a w szczególności p. Michała do problemu klienta jest pełne profesjonalizmu, wyrozumiałości i empatii. Jeszcze raz wielkie dzięki i serdeczne pozdrowienia.
Jan Pawłowski⭐⭐⭐⭐⭐ 28.08.2020
Zaniosłem dwa laptopy Thinkpady T500 i T510 oba się przegrzewały. Serwis wykonany szybko (2 dni robocze) i profesjonalnie (laptopy już się nie przegrzewają). Dobra cena. Polecam!
Matix YT⭐⭐⭐⭐⭐ 28.08.2020
To jest super firma szybka naprawa laptopa polecam!
Katarzyna Nocoń⭐⭐⭐⭐⭐ 27.08.2020
Wymiana głośników w Lenovo Thinkpad T460s w serwisie na Górczewskiej poszła ekspresowo. Do tego 2 inne serwisy nie chciały się tego podjąć bo podobno Lenovo wrażliwe w środku, a tutaj wymienili bez zająknięcia na drugi dzień. Widać profesjonaliści :)
Rafał T⭐⭐⭐⭐⭐ 26.08.2020
Profesjonalna naprawa laptopa po spotkaniu z ziemią. Wymiana matrycy i obudowy sprawnie i w rozsądnej cenie. Jak najbardziej punkt godny polecenia.
Ritos W⭐⭐⭐⭐⭐ 25.08.2020
Jeszcze tak szybko i sprawnie nigdy nie miałem naprawionego żadnego sprzętu .pełna profeska.
Ksawery Pawlik⭐⭐⭐⭐⭐ 24.08.2020
Świetna, szybka i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt w trakcie naprawy. Dostałem info jakie opcje naprawy/wymiany wchodzą w rachubę. Temat został załatwiony łącznie w dwa dni. Teraz już wszystko działa jak należy
Janek Ptak⭐⭐⭐⭐⭐ 22.08.2020
bardzo porządna firma , serwis szybko i bez zbędnych strat w portfelu , jakośc usług i prowadzenie rozmowy z klientem na najwyższym poziomie laptop w koncu przestal sie grzac
Marta Grabowska 20.08.2020
Bardzo serdecznie dziękuję p. Michałowi Grabowskiemu za niezwykle kompetentną poradę oraz wyjaśnienia dotyczące mojego laptopa, a także pomoc w rozwiązaniu problemu. Wysoko cenie Jego wiedzę i na pewno skorzystam w przyszłości z usług Państwa Serwisu. Z poważaniem M.Grabowska
Sebastian Gajek⭐⭐⭐⭐⭐ 19.08.2020
Bardzo miła obsługa, kompleksowo wytłumaczone na czym może polegać problem oraz z jakimi kosztami by się to wiązało oraz przydatne sugestie. Widać że mają ogromne doświadczenie. Z czystym sumieniem mogę polecić ten serwis
Magda Lisiecka 17.08.2020
Szybko, sprawnie wymieniony dysk, wcześniej pytanie czy zgadzam się na cenę, dopiero po zatwierdzeniu przez mnie ceny dokonana naprawa, kontakt z Panem naprawiającym na poziomie bardzo dobrym. polecam !
Izu⭐⭐⭐⭐⭐ 15.08.2020
Przyniosłam laptopa, w którym padł dysk twardy. Sprawna naprawa, cena końcowa taka sama, jak przy początkowej wycenie. Nie mam się do czego przyczepić, polecam :)
Piotr Rawski⭐⭐⭐⭐⭐ 11.08.2020
Polecam. Szybko i bez problemu.
Jacek Szmid⭐⭐⭐⭐⭐ 05.08.2020
Dawno nie miałem do czynienia z tak profesjonalną ekipą, która zna się na sprzęcie komputerowym! Poradzili sobie z usterką, z którą żaden inny serwis nie dał sobie rady, wszystkie cenne dane udało się odzyskać
Mariusz Grzywacz 05.08.2020
Szybki termin naprawy laptopa, cena nie odbiegająca od cen w innych serwisach, konkretny opis usterki i tego jak została rozwiązana. Polecam!
Dawid Tyburcy⭐⭐⭐⭐⭐ 04.08.2020
Jestem bardzo zadowolony, bardzo szybki czas realizacji zlecenia, miła obsługa, mój Lenovo Yoga działa jak nowy, a przystępna cena sprawia, że z czystym sumieniem polecam Wasz serwis innym.
Maciej Maciej⭐⭐⭐⭐⭐ 30.07.2020
Panowie z RatujLaptopa.pl uratowali mojego Della choć początkowo szanse były mizerne. Pełen profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam.
Emilka Bujalska⭐⭐⭐⭐⭐ 26.07.2020
Bardzo miła obsługa, szybka i uczciwa naprawa laptopa, ceny nie są wygórowane. Zaniosłam dwa laptopy do naprawy i już na kolejny dzień jeden z nich był gotowy, a drugi był do odbioru dwa dni później, czyli w takim terminie w jakim chciałam. Szkoda tylko, że nie ma możliwości płatności kartą na miejscu - to jest tylko mały szczegół. Jestem naprawde bardzo zadowolona :)
Radek Witczak⭐⭐⭐⭐⭐ 22.07.2020
Jak oddaje tutaj sprzęt do naprawy to wiem że wszystko będzie zrobione fachowo, profesjonalnie, w dobrej cenie i oczywiście tutaj zawsze można liczyć na miłą i kulturalną obsługę. Pełna klasa!
Ewa Kochanowska⭐⭐⭐⭐⭐ 14.07.2020
Najwspanialszy serwis jaki można sobie wymarzyć.Załoga b. profesjonalna i błyskawicznie działająca.Właściciel Pan Michał oprócz dużego uroku osobistego i ogromnego profesjonalizmu ma dużo cierpliwości do uciążliwych kobiet wyjaśniając i tłumacząc krok po kroku jak rozwiązać różne problemy.Polecam wszystkim serwisom jako wzór kultury, fachowości i szybkości działania.Dziękuje,że jesteście.Ewa Kochanowska (Translated by Google) The greatest service you can imagine. The crew are very professional and fast-acting. The owner, Mr. Michał, in addition to the great personal charm and great professionalism, has a lot of patience with onerous women explaining and explaining step by step how to solve various problems. I recommend all services as a model of culture, professionalism and speed of action. Thank you for being. Ewa Kochanowska
Karolina Pełka⭐⭐⭐⭐⭐ 08.07.2020
Usterka wykryta błyskawicznie i naprawiona. Następnego dnia mogłam odebrać laptop. Koszt naprawy miło mnie zaskoczył.
Natalia Barszcz⭐⭐⭐⭐⭐ 06.07.2020
Bardzo dziekuje Ratujlaptopa.pl za tak szybka i skuteczna naprawe mojego sprzetu. Z czystym sercem moge powiedziec, ze jest to serwis rzetelny, profesjonalny i bardzo godny polcenia. Pracownicy pomoc zaoferowali od razu i skurpulatnie zaopiekowali sie moim laptopem, a jako ze uraz byl niewielki, firma nie pobrala ode mnie zadnej oplaty, ku mojemu szczeremu zdziwieniu. Polecam z calego serca!
Michal S⭐⭐⭐⭐⭐ 01.07.2020
Usługa czyszczenie laptopa-wszystko w porządku. Usługa wykonana w uzgodnionym terminie i za uzgodnione wcześniej stawkę.
Jarosław Czajkowski⭐⭐⭐⭐⭐ 23.06.2020
Szybki i dobry serwis laptopów.
Kasia SZ.⭐⭐⭐⭐⭐ 22.06.2020
Kolejny raz Panowie uratowali mi komputer. Kiedyś wszytskie dane udało się odzyskać i reanimować komputer, choć w innym serwisie się "nie dało". Kiedy teraz zepsuł mi się laptop, nie szukałam pomocy nigdzie indziej, tylko od razu przyjechałam na Górczewską. Szybko, sprawnie, pełen profesjonalizm - wszytsko w pełnym poszanowaniu przepisów sanitarnych w czasie pandemii. Bardzo polecam i jeszcze raz dziękuję.
Bogdan Marcinkowski⭐⭐⭐⭐⭐ 20.06.2020
Z czystym sumieniem polecam właśnie ten serwis laptopów, myślę że jeden z najlepszych w mieście. Korzystałem już kilkakrotnie z usług tej firmy i nigdy się nie zawiodłem. Profesjonalizm duża wiedza, indywidualne podejście do klienta. To mój kolejny laptop który został naprawiony. Dziękuję
Angelina⭐⭐⭐⭐⭐ 19.06.2020
już drugi raz oddałam tu mojego lapka. mam pełne zaufanie. jest zawsze sprawnie i miło. poleciłam już kilku znajomym to miejsce. polecam i Tobie :)
Karolina Stefanczyk⭐⭐⭐⭐⭐ 18.06.2020
Jestem zadowolona i polecam. Super obsługa.
Olga Dębska⭐⭐⭐⭐⭐ 17.06.2020
Naprawili mojego della precision, laptop po zalaniu winem przestał się włączać, działają szybko, trzymają sie ustaleń i ceny co najważniejsze, dzwonią i konsultują naprawę. Jestem bardzo zadowolona.
Jarek Czmiel⭐⭐⭐⭐⭐ 17.06.2020
Serwis godny polecenia. Potrzebowałem na szybko podłączyć swoje urządzenie do sieci LAN w celu pobrania aktualizacji. Bez problemu uzyskałem zgodę na wykorzystanie ich sieci, a na dodatek nie wzięli ode mnie nawet złotówki. Polecam
Łukasz Idzikowski⭐⭐⭐⭐⭐ 15.06.2020
Świetna obsługa klienta, laptop naprawiony w ciągu niespełna 3h. Szybka diagnoza i równie szybka naprawa.
Ryszard Janicki⭐⭐⭐⭐⭐ 12.06.2020
Dobrze naprawili, działa szybko i bez zawieszania się. Laptopa odebrałem też wyczyszczonego wyglada jak nowy :)
Wioletta Koc⭐⭐⭐⭐⭐ 10.06.2020
Chłopaki wiedzą co robią i działają bardzo szybko. Dell xps oddany jednego dnia z połamany gniazdem zasilania, wypchnięty touchpad przez baterie, tragedia, mega zaniedbałam ale oczywiście to moje podstawowe narzędzie pracy i nigdy czasu nie było na serwis ale do brzegu, oddałam jednego dnia, wykupiłam dodatkowo usługę ekspress, na drugi dzień dzwonią że lap gotowy, gniazdo wymienione, wszystko lśni, nowa oryginalna bateria wow, myślałam, że oddanie do serwisu lapka to min 2 tyg, poza tym wszystko zgodnie z ustaleniami. Super, tanio nie jest, ale nie tego oczekuje od firm z którymi współpracuje, dla mnie czas i jakoś jest największym atutem a to na pewno chłopaków wyróżnia. REKOMENDUJE WAS. Do laptopów msi też wszystkie części macie?
Alicja Licjocka⭐⭐⭐⭐⭐ 03.06.2020
Bardzo skuteczni, konkretni, yoga która nie uruchamiała się i w innych serwisach nie chciali się podjąc tu naprawili,działa, na pewno lenovo yogi naprawiają na najwyższym poziomie.
Katarzyna R⭐⭐⭐⭐⭐ 21.05.2020
Jako jedyni podjeli się wymiany obudowy w msi GE 73. Na części czekałem trochę czasu ale wszystko odbyło się zgodnie z ustaleniami. Serwis elastyczny, dopasowuje sie do potrzeb klienta.
Robert Strojek⭐⭐⭐⭐⭐ 19.05.2020
Super ; bardzo sympatyczna opsługa i duży profesjonalizm Polecam .
Paweł Gamer⭐⭐⭐⭐⭐ 19.05.2020
Po dość upojnej nocy obudziłem się rano u boku niewiasty, myślę sobie to będzie piękny dzień a noc była udana :)... Podnoszę się z łóżka nogą o coś zawadziłem patrzę na podłogę a tu wino wylało się na klawiaturę laptopa, biegne po ręcznik, pucuje, wycieram, myślę sobie odwrócę do góry nogami poleży, wyschnie, będzie dobrze, po 3 dniach próbuje, wciskam przycisk, nic, podłączam zasilacz wciskam przycisk, klawiatura zaświeciła się myśles sobie jest dobrze a tu nagle dym i smród. O, dorobiłem p... uszy, nowy laptop! Szybkie szukanie w necie, trafiłem na chłopaków z ratujlaptopa na ul. Górczewskiej, trochę nieufnie przeglądałem ich strone, fotki z napraw, co robią, zdjęć mają od groma, widać że naprawiają masę komputerów więc jade. Ciekawie rozwiązali przyjęcie sprzętu na okres Covid, wchodzi sie do oddzielnego pomieszczenia i przez kamere rozmawia z technikiem, bardzo fajny pomysł i zachowane bezpieczeństwo, nie ma z nikim styczności. Po paru dniach odebrałem laptopa zrobionego, działa,dane są, laptop wyczyszczony elegancko, cena ok biorąc pod uwagę że sie z komputera dymiło, dzwonią, informują, oddzwaniają a cisnołem ich mocno- praca zdalna. Mam nadzieję, że nigdy nie będę korzystał ale jeśli zajdzie konieczność jadę do nich. Mogli by mieć lokal nowszy ale w sumie dla mnie liczy się robota a ta zrobiona dobrze.
Radosław Wasilewski⭐⭐⭐⭐⭐ 18.05.2020
Lenovo yoga 900 naprawili w przeciągu kilku dniach, laptop spisany na straty w serwisie autoryzowanym wycenili naprawe na 4000zl, znalazłem ratujlaptopa i nie zawiodłem się, po tygodniu odebrałem sprawny laptop. Jak masz uszkodzoną yoge wal do nich.
Janina Grabowska⭐⭐⭐⭐⭐ 17.05.2020
Laptop naprawiony.Myślalam że będę musiała kupować nowego laptopa i wszystko instalować od nowa. Po kilku dniach odebrałam laptopie który zalała winem. Dane wszystkie na miejscu, programów nie straciłam mogę dalej pracować zdalnie. W razie awarii wiem już gdzie się udać, cena? Nie wiem jak jest w innych serwisach ale nie zamierzam biegać po całym mieście szukać gdzie jest 20zł taniej, oni są skutecznie i zrobili tak jak oczekiwałem.
Janko Muzykant⭐⭐⭐⭐⭐ 16.05.2020
Naprawa wykonana byłyskawicznie, wymienili gniazdo zasilania na poczekaniu dodatkowo laptop został wyczyszczona, działa super, naraszcie nie musze wyginać kabla. Baaardzo skutecznie. Wydzielili specjalne pomieszczenie, kontakt z pracownikiem jest zdalny-super pomysł i zapewnia bezpieczeństwo.
Piotr Minodzki⭐⭐⭐⭐⭐ 15.05.2020
Właśnie odebrałem laptop Dell. Przed korona wirusem padł w nim moduł zasilania. Serwis mimo trudności z dostępem do części usunął usterkę i mimo powiększonych kosztów własnych pozostawił cenę usługi na umówionym po oględzinach poziomie. RatujLaptopa.pl jest serwisem godnym polecenia!
Adam Kruszewski⭐⭐⭐⭐⭐ 07.05.2020
szybka reakcja. korzystam od kilku lat. jestem zadowolony
La Niña⭐⭐⭐⭐⭐ 28.04.2020
Bardzo dziękuję za naprawę della którego zalałam winem. Laptop był w 3 serwisach, w których nie poradzili sobie z jego naprawą. Wasze "ratuj" nie dość, że go naprawiło, to do tego uratowało wszystkie programy księgowe łącznie z danymi. W mojej ocenie powinniście reklamować się jako specjalistyczny serwis komputerów dla biur księgowych i wszystkich branż którym zależy na czasie i profesjonaliźmie i poufności danych. Nazwa w 100% oddająca działalność firmy. Dziękuję serdecznie jeszcze raz Monika
Artur G.⭐⭐⭐⭐⭐ 03.02.2020
Profesjonalny serwis laptopów chyba w całej Warszawie. Cenowo przystępnie, profesjonalne podejście do klienta. Wymienialem obudowę i wejście zasilania. Polecam!
Bartosz Henryk⭐⭐⭐⭐⭐ 17.01.2020
bardzo polecam, tanio i szybko
miba4⭐⭐⭐⭐⭐ 15.01.2020
Chłopaki mają bardzo prokonsumenckie podejście, cieplutko polecam - w trymiga uporali się z moim oszalałym wiatrakiem w Asusie.
Jacek Kwiatkowski⭐⭐⭐⭐⭐ 10.01.2020
Właśnie piszę waszą 500 opinię. Nic dziwnego, że zbieracie tyle pochwał w internecie. Sam trafiłem przez wizytówkę i czuję zobowiązany do pozostawienia komentarza. Serwis działa sprawnie i skutecznie. Naprawili mój komputer w 4 dni a był spisany na straty. Ceny jak na Warszawę całkiem znośne ;)
Janusz Lis⭐⭐⭐⭐⭐ 23.12.2019
Brawo Panowie, mój zalany herbatą laptop uratowany, dane odzyskane, laptop pracuje jak nówka. Czas naprawy 3 dni. Fajnie, że na punkcie przyjęć można konkretnie porozmawiać, tłumaczą co, dlaczego, jak będzie przebiegała naprawa. Jeśli macie zalanego lapka śmiało do tych chłopaków
Żaneta Lipiec⭐⭐⭐⭐⭐ 18.12.2019

Mój laptop uległ zniszczeniu w znaczny sposób( jak widać na załączonym obrazku). Miałam komputer wyrzucić i zakupić nowy jednak trochę było mi szkoda ze względu na to, że ten sprawował się bardzo dobrze i zwyczajnie się do niego przyzwyczaiłam. Myślałam o serwisie ale byłam przekonana, że zajmują się bardziej uszkodzeniami systemowymi a nie fizycznymi. Chłopak polecił mi RatujLaptopa, kiedyś odzyskiwał dane z zalanego laptopa i podobno spisali się bardzo dobrze.
Moje doświadczenie z samym serwisem oceniam na 5+. Pan obsługujący mnie bardzo miły. Od samego początku bardzo pozytywnie podszedł do sprawy. Zaproponował "strategie" wymiany uszkodzonych elementów i wytłumaczył dokładnie co trzeba zrobić aby komputer wrócił do formy. Naprawa nie trwała długo, otrzymałam informacje, że laptop jest gotowy i czeka na odebranie. Cenowo wyszło całkiem nieźle, zrobiliśmy jeszcze optymalizacje systemu więc laptop działa sprawniej i przyjemniej się z niego korzysta. Od serwisu otrzymałam miły gratis ;)
Polecam serdecznie to miejsce :)

Rafał Nosowski⭐⭐⭐⭐⭐ 22.11.2019
U mnie zaistniała klasyk akcja - praca przy komputerze w domu, laptop przez przypadek zalany herbatą - nie działa. Kolega polecił mi RatujLaptopa.pl więc udałem się z moim problemem do tego serwisu. Obsługa na miejscu bardzo miła. Otrzymałem informacje w jaki sposób będzie przeprowadzona naprawa i ile to mniej więcej będzie kosztowało. Przy odbiorze okazało się, że sytuacja była lepsza niż się spodziewaliśmy. Ogólnie współprace określam na 5+. Polecam
a nowak⭐⭐⭐⭐⭐ 01.11.2019
Wymienili gniazdo zasilania w tym samym dniu, dodatkowo laptop zostal wyczyszczony. Dzwonią, wysyłają smsy po zakończonej naprawie, profeska!
Edyta Jaćko⭐⭐⭐⭐⭐ 27.10.2019
Panowie załatwili moją sprawę w trybie ekspresowym. W nowym laptopie asus wyrwał się zawias, z racji tej że laptop ma dopiero 4 miesiące udałam się do serwisu gwarancyjnego który odrzucił gwarancję. W kilku serwisach również odmówili naprawy z braku części. W ratuj laptop przyjęli sprzęt i powiedzieli, że zrobią co się da, po 3 dnia odebrała laptopa i śladu po usterce nie ma, magic
Daniel Dwojak⭐⭐⭐⭐⭐ 17.10.2019
Pracują tu ludzie z bardzo dobrym podejściem do klienta i kompetencjami. Mój laptop Razer wysyłałem do serwisów przez pół roku, straciłem nadzieje na jego naprawę jednak szukałem nadal firmy która podejmie się zadania, laptop kosztował prawie 9tyszł i ma dopiero 3 lata. Wysłałem do ratujlaptopa, wycenili, czas realizacji przekazali dość długi ok 3 tyg i o dziwo po 2 tyg dzwonią z prośba o podania hasła do systemu . DZIAŁA, Dziękuję chłopaki, dostaliscie trudny przypadek ale daliście radę. Najlepszy serwis Razera w Polsce!
MrHanslik⭐⭐⭐⭐⭐ 03.09.2019
Mój laptop Lenovo ideapad przestał się włączać, serwis szybko uporał się z problemem, nie zapłaciłem jak za nowego, dodzwoniłem się za pierwszym razem - serdecznie polecam !
Marcin Kapturski⭐⭐⭐⭐⭐ 15.08.2019
Sietna obsluga !! krotkie terminy ! normalne ludzkie ceny ... polecam !!!
Cezary Kostarykański⭐⭐⭐⭐⭐ 08.06.2019
Jestem zachwycony tą firmą. Moim dzieciakom zepsuł się laptop. Stary szmelc z 2010 roku. Od wielu lat nie działał w nim wiatrak, był cały zakurzony, nie działała bateria. Aż cud, że przez tyle lat działał w takim stanie. Oczywiście jak to zwykle bywa dane nie były zgrane. Nie jestem z Warszawy, awaria nastąpiła podczas naszego wyjazdu. Byłem pewny, że jako, że stolica to ceny będą z kosmosu, a obsługa hurtowa. W sieci pełno było reklam firm zajmujących się naprawą. Wysłałem chyba do 10 opis sytuacji. Po odpowiedziach wybrałem tą którą tak wysoko oceniam. Od razu było widać szacunek do klienta. Poza tym spodobało mi się, że odpowiadają na opinie nawet osób które chwalą. Zazwyczaj jest tak, że nie odpisuje się na pochlebne zdania bo przecież i tak są pozytywne. Za to pierwszy plus. Bardzo profesjonalna firma. Obsługa na wysokim poziomie. Nie są to jacyś ludzie z przypadku gdzie się wchodzi jak intruz i np. słyszy się komentarze o złym laptopie (starym, porysowanym). Wszystko odbywa się z pełnym szacunkiem do klienta. Kilka razy zdarzało mi się naprawiać komputer i trafiałem na firmy gdzie robiono to niemal z łaską, pomrukiwano coś pod nosem i wywracano oczami jak się czegoś nie wiedziało. Tutaj na odwrót. Klient o wszystkim jest informowany, wszystko jest tłumaczone i nie ma zbywania bo kolejka. Nie jest to robione w pośpiechu. Mam zaufanie do tej firmy i odpukać jeśli coś będzie mi się działo z komputerem to będę go woził do Warszawy znad morza (bywam w Warszawie i wolę wieźć niż zdawać się na pospolitość). W czasie naprawy od razu najpierw wyceniono mi mniej więcej cenę, potem potwierdzono sms-em i przypomniano o formie zapłaty. Wszystko jest skatalogowane, są blankiety. Ja wolę odrobinę biurokracji niż szukanie na półkach nieponumerowanych zleceń. Na każde pytanie mailem szybko nadchodzi odpowiedź i to odpowiedź wyczerpująca. Podoba mi się też że na końcu nie dzwonią tylko wysyłają sms-a co dla mnie który nie odbiera obcych połączeń było udogodnieniem. Wszyscy sympatyczni, profesjonalni i życzliwi. Polecam bez wahania. Oby wszystkie firmy były tak prowadzone jak ta z taką dbałością o klienta. Ja tej firmie ufam i na pewno będę o niej mówił w superlatywach znajomym którzy będą mieli problem z laptopami. Pozdrawiam ze Słupska.
Paweł Thx⭐⭐⭐⭐⭐ 12.04.2019
Tak powinien działać porządny serwis laptopów. Dostarczenie, wycena, naprawa, odesłanie. Wszystko w jeden tydzień z gwarancją i niską ceną. Dla mnie rewelacja! Padł mi firmowy łapek Asusa. Dziwna sprawa bo po prostu się wyłączył i jak się okazało zupełnie nie działało ładowanie i padła bateria czego nie zauważyłem. Niestety zostałem odcięty od firmowych danych a przekładanie dysku nie miało sensu bo inny laptop zepsuł by sterowniki. Na szczęście seria ten uporał się z awaria w ciągu 24 godzin od chwili oddania laptopa do naprawy. Fakt, zapłaciłem bonusowo ale mogłem pracować. Ja polecam!
Tomasz Kulig⭐⭐⭐⭐⭐ 04.03.2019
Pomogli i to skutecznie! Po 3 dniach odebrałem naprawionego laptopa HP a przy okazji zamówiłem sobie nową baterie. Za usługę zapłaciłem niecałe 400 zł razem z baterią, oczywiście zamiennikiem! Oczywiście fakturka i gwarancja na naprawę. Mogli by tylko być trochę bliżej ale i tak warto przyjechać!
Piotr Jackowski⭐⭐⭐⭐⭐ 28.02.2019
Potrafią naprawić każdy sprzęt komputerowy i chyba nie tylko. Do tego mają uczciwe ceny.
Kinga Wójcik⭐⭐⭐⭐⭐ 07.02.2019
Właściwi ludzie na właściwym miejscu. W innym serwisie laptopów usłyszałam, że naprawa jest nieopłacalna a w następnym, że jest niemożliwa. Sprzęt był bardzo drogi lecz marki reklamować nie będę. W tym serwisie już przez telefon mi parę rzeczy mi wyjaśnili ale do dokładnej wyceny musieli mieć laptopa na miejscu. Nie wysyłałam go bo się bałam więc podjechałam. Budynek trochę mnie rozczarował ale w biurze było już tylko lepiej. Obsługujący mnie młody Pan przyjął sprzęt do naprawy i wyraźnie bardzo delikatnie z nim się obchodził. Do tego górna część laptopa została od razu oklejona ochronna folią. Robi to bardzo dobre wrażenie. Po tygodniu sprzęt był gotowy do odbioru, odebrałam go dalej w zabezpieczającej foli. Oczywiście laptop został wzorcowo naprawiony, nie nosi najmniejszych śladów ingerencji. Dla mnie to już jedyny dobry serwis laptopów.
Stas Galich⭐⭐⭐⭐⭐ 17.01.2019
Jeden z najlepszych serwisów laptopów w warszawie. Ceny mają dość niskie, czas realizacji szybki.
Jarosław Król⭐⭐⭐⭐⭐ 15.01.2019
Jeśli nie najlepszy to na pewno jeden z najlepszych serwisów laptopów w warszawie. Ceny mają dość niskie, czas realizacji szybki, biuro mogło by być ładniejsze ale to już bez znaczenia.
Tadeusz Kaczmarski⭐⭐⭐⭐⭐ 20.12.2018
Jestem zadowolony, bo nie znam się na komputerze a naprawiono go mi sprawnie, tanio i na pewno mnie nie oszukano za co dziękuje. Wnuczek mi sprawdził i potwierdził. Wszystko bardzo dobrze.
Tadeusz Kaczmarski⭐⭐⭐⭐⭐ 12.12.2018
Jestem zadowolony, bo nie znam się na komputerze a naprawiono go mi sprawnie, tanio i na pewno mnie nie oszukano za co dziękuje. Wnuczek mi sprawdził i potwierdził. Wszystko bardzo dobrze.
Monika Rowecka⭐⭐⭐⭐⭐ 05.12.2018
Bardzo dobry serwis. Korzystałem już dwa razy i jeśli będę musiał skorzystać to na pewno z tego miejsca. Fachowa diagnoza i jeszcze lepsza naprawa.
Jan Trebacki⭐⭐⭐⭐⭐ 25.11.2018
Ja jedynie moge potwierdzić wysoki poziom serwisu i kultury. Jako starsza osoba powierzająca swój sprzet na którym się nie znam, ani przez chwilę nie poczułem sie niezręcznie. Przy recepcji serwisu, młody Pan mi wszystko vierpliwie wytłumaczył. Sprzęt zostawiłem, nastepnego dnia miałem wycene a po dwoch dbiach go odebrałem. Sprzet działa tak jak powinien.
Hdd Pilot⭐⭐⭐⭐⭐ 02.11.2018
Laptopy pracowników używane jak firmowe samochody czyszczę i naprawiam tylko w tym serwisie, bo z RatujLaptopa.pl nie muszę się o nic martwić ani nic tłumaczyć. Odebrane, naprawione i odesłane bardzo szybko.
Wesoły Rumburak⭐⭐⭐⭐⭐ 29.10.2018
Jeśli do tego serwisu jadę z Mokotowa to już chyba o czymś świadczy. Jak bym taki serwis miał w Krakowie to również bym przyjechał!
Monika Rutkowska⭐⭐⭐⭐⭐ 20.10.2018
Dla mnie to już stały serwis. Trzeci raz naprawa w dwa dni i wygodna usługa kurierska.
Mariusz Kaba⭐⭐⭐⭐⭐ 17.10.2018
Laptopa po upadku przywiozłem jak grzechotkę. Pękła nawet obudowa i przekosiły się zawiasy ale na szczęście matryca była cala. Część drobnych plastików zbierałem z ulicy. Laptop prawie nowy a o gwarancji mogłem zapomnieć. W jednym z serwisów naprawę wyceniono powyżej kosztów nowego :). Dopiero tutaj podjęto się naprawy ale po wycenie która trawa 4 dni. Gotowego laptopa ostrzyłem po tygodniu od akceptacji wyceny i faktycznie wyglądał i działał jak nowy. Trochę mnie to kosztowało ale i tak około 1/4 wartości nowego sprzętu. Na naprawę i wymienione części dostałem fakturę i gwarancje. O możliwości odbioru zostałem poinformowany smsem
Ola K⭐⭐⭐⭐⭐ 27.09.2018
Bardzo solidny serwis - pełne profesjonalne podejście do Klienta. Pracownicy bardzo kompetentni, widać, że znają się na wykonywanej pracy. Duzy plus za czas naprawy
Oleksy Kacprowicz⭐⭐⭐⭐⭐ 13.09.2018
Po prostu dobry i uczciwy serwis a takich nie jest dużo. Widać że Panowie znają się na rzeczy i wiedzą co robią. Choć lepiej nie korzystać z tego rodzaju usług to mogę ze spokojem sumienia polecić.
Kamil Kawa⭐⭐⭐⭐⭐ 23.08.2018
Najlepszy serwis komputerowy w okolicy. Fachowa obsługa a przedewszystkim serwisanci z wieloletnim doswiadczeniem znajacy sie na swoim fachu. Najlepsze miejsce na naprawę Twojego laptopa. Polecam.
Oleksy Kasprowicz⭐⭐⭐⭐⭐ 16.08.2018
Po prostu dobry i uczciwy serwis a takich nie jest dużo. Widać że Panowie znają się na rzeczy i wiedzą co robią. Choć lepiej nie korzystać z tego rodzaju usług to mogę ze spokojem sumienia polecić.
Zbigniew Drych⭐⭐⭐⭐⭐ 02.08.2018
Niestety popełniłem spory błąd bo odpaliłem mocno zalany komputer. Oczywiście zrobiłem to po osuszeniu ale jak się później okazało to za wiele nie dało. Całość załatwiłem bez wizyty na miejscu w serwisie za pomocą kuriera i trwało to dokładnie 8 dni w tym 4 na przesyłkę w tą i z powrotem. Przed samą naprawą serwis wycenił mi jej koszt oraz przesłał zdjęcia mokrego wnętrza.. Po zaakceptowaniu kosztów czekałem już tylko na paczkę, która była naprawdę dobrze i bezpiecznie zapakowana. Duży plus za organizację.
AnotherJack⭐⭐⭐⭐⭐ 18.07.2018
Przyszedłem z laptopem w ciemno - sugerując się jedynie opiniami innych w Internecie. Nie zawiodłem się! Sprzęt działa, a to co było zepsute zostało naprawione i mam nadzieję, że tak już zostanie. Jedynie trochę długi czas oczekiwania i konieczność częstego dzwonienia w moim przypadku. Tak czy inaczej polecam! Na pewno w razie problemów (oby ich nie było) będę wracał.
Jarosław Michalak⭐⭐⭐⭐⭐ 12.07.2018
Serwis dokonał niemożliwego. Nie napisze co odwaliłem ze swoim laptopem... Jesteście wielcy, dzięki że uratowaliście mój sprzęt. Zdecydowanie polecam.
Hania W.⭐⭐⭐⭐⭐ 12.06.2018
Bardzo wygodna opcja wysyłki laptopa do serwisu, odesłanie równeiż bez żadnego problemu. Uratwano mój zalany laptop, który według mnie nie nadawał się do niczego, jestem bardzo zadowolona
cfdf⭐⭐⭐⭐⭐ 05.06.2018
swietne miejsce, uratowali mi życie kiedy padł mi mój laptop bez problemu odzyskali dane z dysków oraz postawili system w ekspresowym tempie, gdyby nie oni mógłbym nie byc dziś pracownikiem firmy, ponieważ pomogli mi w przeddzien waznego spotkania, polecam ich wszytskim, takiej obsługi nie spotkałem nigdzie indziej
Kasia Trzaska⭐⭐⭐⭐⭐ 15.03.2018
Dorzucę swoją dobrą opinię, bo już trzeci raz w tym serwisie uratowali mnie przed wydatkiem na nowego laptopa. Kiedyś będę to musiała zrobić, ale na szczęście jeszcze nie dziś
Janusz Bestard⭐⭐⭐⭐⭐ 07.01.2018
Jestem bardzo zadowolony z usług serwisu. Oddałem komputer do naprawy , bardzo szybko postawili diagnozę , do naprawy okazało się gniazdo ładowania . Naprawę wykonali bardzo szybko , wcześniej uprzedzili o kosztach naprawy . Profesjonalizm i fachowe podejście do klienta ! Polecam!
Artur M.⭐⭐⭐⭐⭐ 05.08.2017
Laptop szybko został zdiagnozowany i naprawiony, polecam. Dodatkowo gdy byłem z laptopem to zapytałem czy mogą również sprawdzić czy moja karta graficzna którą przyniosłem działa. Bez problemu pan wziął na zaplecze, podłączyli, sprawdzili co i jak ale niestety okazało się że nie działa, za tą przysługę zażyczyli sobie 0zł :) POLECAM
Jarek⭐⭐⭐⭐⭐ 17.05.2017
Serwisowałem u nich Maca - szybko i skutecznie. Naprawa matrycy w jeden dzień. Polecam.
Gruber⭐⭐⭐⭐⭐ 09.05.2017
Sprawnie i szybko. Tablet do odbioru nawet przed ustalonym terminem. Pełna profeska, dzięki.
Jork⭐⭐⭐⭐⭐ 04.04.2017
Naprawa OK, mały minus za długie czekanie na sprowadzenie matrycy. Podobno niestandardowa i trudno dostać. Jedyny serwis który się podjął w cenie która nie zabija. Jak będę potrzebował to wrócę.
Janusz⭐⭐⭐⭐⭐ 27.03.2017
Profesjonaliści - po wizytach w innych serwisach, gdzie nikt nie chciał się podjąć naprawy zalanego Mac’a, na Górczewskiej się podjęli. Mac działa bez zarzutu. Polecam z czystym sumieniem.
Mandy⭐⭐⭐⭐⭐ 02.02.2017
Obsługa na 5. Wystarczy sprawdzić opinie.
Janina⭐⭐⭐⭐⭐ 19.11.2016
Miła obsługa odpowiada na wszystkie pytania. Od razu zajrzeli do przybiesionego komputera, powiedzieli co się stało i ile to będzie kosztowalo. Części trzeba było sporwdzać, ale nie trawało to więcej niż dwa dni. Dodatkowo wyczyścili laptopa z kurzu - widziałam zdjecia. Mogę polecić innym.
Gramofon⭐⭐⭐⭐⭐ 01.09.2016
Szybka naprawa dobry pomysł z kurierem. Laptop bezpiecznie wrócił naprawiony. Wszystko OK!
Herr Bauer⭐⭐⭐⭐⭐ 17.07.2016
Tani serwis naprawiający MacBooki i inne gadżety Apple. Wycena na miejscu. Brak ukrytych kosztów. Szybka realizacja.
Jerzy Adamski⭐⭐⭐⭐⭐ 14.07.2016
Współpracujemy z firmą PC-Data od kilku miesięcy. W tym czasie naprawiliśmy u nich dwa laptopy i rozbity tablet. Atutem firmy jest szybka realizacja i dokładność naprawy. Odebrany z serwisu sprzęt działa bez zarzutu. Polecamy serwis PC-Data jako sprawdzonego i rzetelnego partnera w biznesie.
Dragon Ball⭐⭐⭐⭐⭐ 13.04.2016
pogotowie komputerowe na 100%!!!! przyjechali, rozgrzebali, wymienili trzy kabelki i działa! Projekt na rano ocalony :-))))))))
Ewelina D.⭐⭐⭐⭐⭐ 07.01.2016
Polecam. Naprawa w podanej wcześniej cenie bez bajerowania ze coś trzeba było dokupić w trakcie lub zrobić wiecej.
Jan Skrzydlewski⭐⭐⭐⭐⭐ 30.12.2015
Bardzo dobry serwis z dobrymi fachowcami i szybką reakcją. Bez zbędnych formalności.
Drang⭐⭐⭐⭐⭐ 13.12.2015
Zbita matryca w tablecie (uderzony przypadkowo). Czas naprawy w pc data – 1 dzień. Dzięki.
Jurek⭐⭐⭐⭐⭐ 22.11.2015
Kot wywalił herbatę na włączonego laptopa, oczywiście błysk, smród i po lapku. Woziłem do kilku serwisów, powiedzieli że lepiej kupić nowy... W Pc data naprawili – wymienili spaloną płytę główną i pozdzespoły, wyczyścili klawiaturę. Lapek działa chociaż inny serwis już dawno spisał go na straty. Jeżeli komuś zależy na naprawie, a nie na wymianie na nowy to polecam PC data. Przyjmują zlecenia, których inne serwisy nie chcą brać bo nie chce im się robić. Ceny  jak na wawę OK.
Radek⭐⭐⭐⭐⭐ 16.10.2015
Miałem problem ze shackowanym routerem, po telefonie przyjechali szybko i załatwili sprawę od ręki. Dodatkowo dostałem kilka wskazówek jak zabezpieczyć sieć lokalną.
Sheeny⭐⭐⭐⭐⭐ 11.10.2015
Kompetentnie, szybko i bez problemów. Polecam wizyty domowe, serwisant przyjeżdża i stawia kompa na nogi w kilka chwil. U mnie był drobiazg - problem z kablem, skończyli po 30 minutach. Cena akceptowalna.
Ruby⭐⭐⭐⭐⭐ 12.09.2015
Naprawa zepsutego zasilacza. Zalety: cena, szybkość, jakość. Wady: na razie brak, działa bez problemów.
J~J⭐⭐⭐⭐⭐ 03.09.2015
Dzięki!!! Szybko i skutecznie, lap wrócił do mnie w dwa dni. 100% polecam!!!!
Yenne⭐⭐⭐⭐⭐ 07.08.2015
Miałam problemy z wirusami, komputer sam się wyłączał. Chciałam usunąć wirusa ale bez kasowania plików. Oddałam do ratuj laptopa, wyczyścili komputer. Dostalam też program antywirusowy i nowe wersje wszystkich programów.
Geek⭐⭐⭐⭐⭐ 02.08.2015
Brawo za pomysl z kurierem! Zamowilem odebrali wycenili i w kilka dni lap z porotem na biurku. I nie trzeba nawet wychodzic z domu
Marcin⭐⭐⭐⭐⭐ 11.07.2015
Korzystałem z serwisu po zalaniu laptopa – dzieciak wylał colę na klawiaturę. Wymienili płytę główną i taśmy, na szczęście reszta bez problemów. Laptop działa bez zarzutu już ponad 2 miesiące. Polecam.
Agnieszka Bielska⭐⭐⭐⭐⭐ 05.12.2020
Profesjonalizm na najwyższym poziomie
Wyceń naprawę online Oddaj urządzenie do naprawy
Wyceń naprawę online Oddaj urządzenie do naprawy

BIURO:

poniedziałek 09:00–18:00
wtorek 09:00–18:00
środe 09:00–18:00
czwartek 09:00–18:00
piątek 09:00–18:00
sobota 10:00–14:00
niedziela zamknięte


POMOC 24/7

Masz laptopa innej marki, mało popularnej w Polsce?
Nie możesz znaleźć serwisu, który przyjmie go do naprawy?
Nie musisz dłużej szukać! My go naprawimy!

Skontaktuj się z nami
Zadzwoń 24H Wyślij wiadomość